TRANSFER – LOCURI LIMITATE

Clasa a X-a – anul școlar 2022-2023

 

Liceul Teoretic”Dr. Mioara Mincu” oferă 5 BURSE INTEGRALE elevilor pasionați de științe, care doresc să se transfere în liceul nostru în clasa a X-a, an școlar 2022-2023.

 

De ce să te transferi?

Ești pasionat de științe și ți-ai dat seama că nu ai făcut alegerea cea mai bună pentru liceul pe care vrei să îl urmezi?

Te poți transfera la Liceul Teoretic”Dr. Mioara Mincu” care îți oferă un mediu de învățare în care să te simți bine și motivat. Te sprijinim pentru a deveni:

  • Instruit
  • Responsabil
  • Inovativ
  • Pregătit pentru adaptare la meseriile viitorului?

”Ne dorim să oferim șansa la o pregătire academică de top într-un mediu de formare a unei personalități armonioase elevilor care au pasiune pentru științele naturii. Cei care nu au făcut alegerea cea mai potrivită pentru ei în ceea ce privește liceul în care să studieze, pot să se transfere la noi” a spus doamna Anca Grecu, Directorul Liceului Teoretic ”Dr. Mioara Mincu”

”Mai mult decât programul de formare curriculară, în liceul nostru vor beneficia de pregătire lingvistică cu certificare în Uniunea Europeană, performanță în informatică aplicată (certificare ECDL), dezvoltarea competențelor antreprenoriale. Punem un mare accent pe consilierea și orientarea către o carieră potrivită precum și pe activitățile extrașcolare ce urmăresc dezvoltarea personală a fiecărui elev în parte. Ne implicăm cu toată dăruirea și responsabilitatea, alături de familie și partenerii noștri în educație, pentru a le oferi șansele de reușită în viață”, a mai adăugat doamna Anca Grecu.

Pentru înscrieri contactați Secretariatul la telefon: 021 211 4051 sau prin e-mail: contact@liceulmincu.ro

Sau ne puteți vizita în Str. Viitorului nr 161-163, Sector 2, București