Liceul Teoretic „Dr Mioara Mincu” oferă cinci BURSE INTEGRALE elevilor care doresc să se transfere în acest an școlar începând cu semestrul al II-lea la clasa a IX-a.

”Ne dorim să oferim șansa la o pregătire academică de top într-un mediu de formare a unei personalități armonioase elevilor care au pasiune pentru științele naturii. Cei care poate nu au făcut alegerea cea mai potrivită pentru ei în ceea ce privește liceul în care să studieze, se pot transfera la noi în al doilea semestru” a spus doamna Anca Grecu, Directorul Liceului Teoretic ”Dr. Mioara Mincu”

”Pe langă programul de formare curriculară, în liceul nostru elevii vor beneficia de pregătire lingvistică cu certificare în Uniunea Europeană, performanță în informatică aplicată (certificare ECDL), dezvoltarea competențelor antreprenoriale. Punem un mare accent pe consilierea și orientarea către o carieră potrivită precum și pe activitățile extrașcolare ce urmăresc dezvoltarea personală a fiecărui elev în parte. Ne implicăm cu toată dăruirea și responsabilitatea, alături de familie și partenerii noștri în educație, pentru a le oferi șansele de reușită în viață”, a mai adăugat doamna Anca Grecu.

Pentru înscrieri contactați Secretariatul la telefon: 021 211 4051 sau prin e-mail: contact@liceulmincu.ro

Ne puteți vizita în Str. Viitorului nr 161-163, Sector 2, București