Vă invităm să explorați cele mai noi descoperiri din domeniile științelor, ale tehnicii și ale naturii în reviste extrem de interesante, la care vă puteți abona online și care, de asemenea, vă invită la concursuri și la participare editorială. Îndrăzniți!

Revista ȘTIINȚĂ ȘI TEHNICĂ 

Te pasionează să afli despre planete, despre nave spațiale, despre biologie, sau despre rachete, atomi și fotoni? În revista ”Știință și Tehnică”poți găsi descoperirile celor mai tari oameni de știință din România și din lume, oameni de la care ai ce să înveți și apoi să vorbești despre descoperirile lor cu prietenii tăi. Lansată în urmă cu 71 de ani, revista te invită să ții pasul cu cele mai noi invenții ale tehnicii și științei ale timpului și totodată să te înscrii în cluburile de inventică Nextlab.tech, Clubul STEM și la vizionare și dezbateri despre universul DUNE și universul MATRIX.

Concurs: Scrie un eseu pe una din temele: ”Ecologie au investiție în robotică?”, ”Religie sau inteligență artificială?”, ”E mai bine să fii PAUL ATREIDIS sau NEO?”. Trimite eseul până la 25.01.2022 pe adresa contact@stiintasitehnica.com si poți cîștiga un loc în tabăra Atlantykron 2022

https://stiintasitehnica.com/

 

Ofertă abonamente digitale aici: https://stiintasitehnica.com/abonamente/

 • Prețul lecturii unui număr este de 10 lei
 • Abonament pe 6 luni: 100 lei
 • Abonament pe 12 luni: 200 lei

și puteți citi gratuit și suplimentele digitale – ”ST junior” și ”Jurnal din timpul pandemiei”.

 

Revista CHIMIA

Vrei să afli de ce să înveți chimie? Găsești răspunsul în ultimul număr al Revistei CHIMIA, editat de Societatea de Chimie din România.

http://schr.ro/doc/publicatii/revista-chimia/10.pdf?fbclid=IwAR337RZLLpe7thgYRs6nsTQHtOlFDlu3hHaHp2eCKcwKyZTCNlJb_JPmBJA

 

Revista NATURA

”Împreună cu revista NATURA, să ne cunoaștem țara întreagă”, acesta este îndemnul echipei redacționale din Basarabia, care editează publicația. Descoperiți în paginile revistei articole despre Parcurile Naționale, monumentele naturii, vetrele secular, locurile de suflet, tradiție și istorie, frumusețile întregului spațiu românesc.

Profesori și elevi deoportivă sunt invitați să trimită redacției articole despre experiențele celor mai buni profesori, despre aspirțiile liceenilor, despre locurile istorice, culturale și naturale ale orașului în care ne aflăm. Revista NATURA dorește să se transforme într-o platformă utilă și plăcută de comunicare între românii de pe ambele maluri ale Prutului.

Preț Abonament online: 15 Ron/an

https://www.natura.md

Accesați linkul: https://www.natura.md/abonare, apoi:

 1. Bifați „Persoană fizică”/ „Persoană juridică”;
 2. Bifați „PDF” (Atenție – varianta tipărită este disponibilă exclusiv pe teritoriul R.M.);
 3. Bifați perioada dorită de abonare – 12 luni = 60 MDL/~15 RON;
 4. Introduceți detaliile de contact (Nume, prenume+telefon+e-mail);
 5. Bifați „Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile”;
 6. Bifați „Nu sunt robot”;
 7. Apăsați „Continuare”;
 8. Ca și în cazul unei plăți obișnuite online, veți fi redirecționat spre pagina de plată și introduceți detaliile cardului bancar, după care apăsați „Achită”.