Escape Classroom sau ce se întâmplă când îmbini un joc extrem de popular cu activitatea curentă a elevilor? Revizuim curriculum-ul într-un mod atractiv, eficient și unic în plan local și oferim elevilor noștri provocarea de a parcuge procese de învățare într-o manieră alternativă.

Astfel, Liceul Teoretic „Dr. Mioara Mincu“ lansează seria „Escape Classroom, de la Gimnaziu la Liceu“, propriul proiect conceput să antreneze mințile ingenioase ale elevilor într-o experiență de învățare complet diferită de activitatea standard. Mai mult, liceul își deschide porțile pentru elevii de gimnaziu sau elevii altor licee, lansând invitația de a experimenta activități de educație alternativă, similară conceptelor internaționale.

Distribuite pe diferite teme, kiturile de ”evadare”  ajută la dezvoltarea competențelor și abilităților de gândire creativă, comunicare și colaborare, gândire critică și strategică, stimulând competitivitatea constructivă și lucrul în echipă.

Atmosfera se încălzește de îndată ce începe jocul. Iată cum elevii noștri și-au alocat toată atenția în joc, după ce au aflat că au rămas blocați în mașina timpului.

Cheile jocului stau la intersecția dintre util și plăcut. Caută-le!

Vrei să experimentezi și tu? Te așteptăm în vizită la Liceul Teoretic „Dr. Mioara Mincu“!

 

Florina Nănescu