Invitație

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la evenimentul:

 

EDUCAȚIE PENTRU ȘTIINȚĂ – INVESTIM ÎN EDUCAȚIA PENTRU VIITOR!

 

Organizat de către Liceul Teoretic „Dr. Mioara Mincu” și Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”, în parteneriat cu Revista Știință și Tehnică, joi – 10 februarie 2022, la Hotel Novotel.

Evenimentul este dedicat profesorilor de Chimie, Fizică și Biologie din gimnaziu și directorilor și directorilor adjuncți ai unităților preuniversitare.

Considerăm că educația trebuie să țină pasul cu evoluția științei și tehnicii și totodată să susțină schimbările fundamentale prin care va trece piața muncii în viitor. Alături de noi, confirmă acest deziderat și invitații: Ionel Florian Lixandru – secretar de stat la Ministerul Educației; Alexandru Mironov – scriitor și jurnalist; Dragoș Iliescu – psiholog; Corina Negrea – Jurnalist de Știință; Carmen Mazilu – președinte Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România – filiala București; Vasile Apostol – director general al Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Cu ocazia acestui eveniment lansăm proiectul de dezvoltare personală a profesorilor de Chimie, Fizică și Biologie: „Cafeneaua Educației pentru Știință”, în cadrul căreia dorim să creăm o comunitate de promovare a științei în școli și licee, precum și un cadru prietenos pentru schimburi de bune practici.

Evenimentul va avea loc la Hotel Novotel, Sala Paris, Calea Victoriei nr. 37B

Data: 10 februarie 2022, începând cu orele 11.00

Ne face plăcere să vă oferim o cafea bună în deschiderea evenimentului și să luăm prânzul împreună la Restaurantul Hotelului Novotel, condiția de participare fiind să aveți certificatul verde (vaccinare completă) sau test antigen / PCR NEGATIV, valabil 48 / 72 ore.

Locuri limitate! Vă rugăm să confirmați participarea completând formularul până luni, 7 februarie 2022.

Prezenţa dumneavoastră ne onorează!

 

Director General
Preşedinte al Consiliului de Administrație
Prof. Univ. Dr. Alexandru Ioan Mincu

Director – Liceul Teoretic „Dr. Mioara Mincu”
Prof. Anca Grecu

Director – Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”
Prof. Aurelia Șova