Liceul Teoretic ”Dr. Mioara Mincu” va organiza o nouă întâlnire cu profesorii de științe în cadrul Cafenelei Educației pentru Știință luni, 6 Iunie 2022, începând cu orele 18.00 la Casa Oamenilor de Știință din Piața Alexandru Lahovari nr. 9.

”Dorim să încheiem acest an școlar cu un eveniment deosebit, prin care să punem bazele colaborării în anul care urmează. Am ales un loc de întâlnire de asemenea special – Casa Oamenilor de Știință, aflată sub patronajul Academiei Române, pentru a sublinia importanța științelor în educarea și pregătirea tinerilor pentru viitor”, a spus doamna Anca Celina Grecu, director al Liceului Teoretic ”Dr. Mioara Mincu”.

Pe formatul cafenelei publice, vom organiza o activitate interactivă de socializare, relaționare prin care să avem un schimb de idei cu privire la îmbunătățirea comunicării științelor către elevi. Vom experimenta Escape Classroom, iar la final vom lua masa împreună în Restaurantul Casei Oamenilor de Știință, într-o ambianță elegantă, interbelică, cu farmecul de altă dată al Micului Paris.

Ramona Bandrabur