Școala de vară de Știință și Tehnologie de la Măgurele (MSciTeh) se organizează anul acesta în perioada 18 august – 3 septembrie și așteaptă elevi de liceu, profesori din aria STEM (științele naturii, matematică, informatică, geografie, tehnologii) și consilieri școlari din învățământul gimnazial și liceal. Activitățile interactive se vor organiza în institutele coordonatoare, la baza de științe din Măgurele, județul Ilfov, iar înscrierea se realizează până pe 16 iulie.

MSciTeh 2022 va oferi programe de practică în laboratoarele de cercetare pentru elevii din clasele a IX-a – a XII-a, dar și programe de dezvoltare profesională interdisciplinare pentru profesorii de științe și consilierii școlari din învățământul secundar: gimnazial și liceal. Institutele de la Măgurele vor coordona activitățile, vizitele, proiectele de cercetare și dezvoltare, asigurând cazarea și transportul între activități, transmit organizatorii.

Citește pe www.EduPedu.ro toate informațiile despre ediția din acest an – detaliile pentru elevi, apoi cele pentru profesori.

Ramona Bandrabur