Directorul Liceului Teoretic ”Dr. Mioara Mincu”, prof. Anca Celina Grecu și directorul Școlii Postliceale Sanitare ”Carol Davila”, prof. Aurelia Șova fac parte din echipa de directori de școală din toată țara admiși anul acesta la Academia de Leadership și Management Școlar, program organizat de Asociația pentru Valori în Educație AVE-România.

Peste 100 de directori remarcabili de școală din toată țara vor parcurge, timp de un an, un program special conceput pentru misiunea pe care o au pentru școala lor.

”Sunt nerăbdătoare să particip la programul Academiei de Leadership și Management școlar. Am ȋncredere că implicarea mediului de business ne va oferi modele de dezvoltare și strategii pentru a obține rezultate îmbunătățite ȋn școlile noastre. Sper ca la sfârșitul acestui program să devin un lider care inspiră, responsabil pentru progresul școlii, a personalului și a elevilor”, ne-a spus doamna Anca Celina Grecu.

„Este o onoare pentru mine să particip la această formare și doresc să mulțumesc Consiliului de administrație al școlii pe care o conduc pentru încredere și susținere. Pornesc cu gândul de a deveni un director mai bun pentru o echipă mai motivată și mai performantă, care va continua să își împlinească cu succes misiunea de a forma cei mai buni asistenți medicali” ne-a spus și doamna Aurelia Șova.

Le urăm mult succes!

 

Ramona Bandrabur