Târgul nostru de Crăciun a fost plin de culoare și de bună energie! Ce bogăție prăjituri, brioșe și turte dulci, decorațiuni pentru brad și suporturi pentru lumânări, cărți și ”frigărui” de fructe și negrese, toate-toate făcute de elevii noștri sub îndrumarea profesorilor lor. Mulțumim Ariana – profa de Arte, și tuturor diriginților care au fost alături de copiii lor.

 

Le mulțumim și părinților care și-au făcut  puțin timp astăzi să fie alături de copiii lor și de noi toți. A fost o ocazie frumoasă de a fi din nou împreună – Elevi-Profesori-Părinți, în triunghiul echilateral al Educației!

Fiecare clasă și-a amenajat cu grijă standul și s-au întrecut unii pe alții în originalitate și creativitatea de a-și prezenta produsele. Am fost încântați de tot efortul pe care l-au făcut, fetele au pregătit chiar ele checuri, turtele dulci, negrese, fursecuri cu ciocolată, tarte cu cremă  ….  numai bunătăți!

Clasa a IX-a D a câștigat cei mai multi bănuți din vânzarea produselor lor de Crăciun, iar cu banii strânși copiii vor hotărâ cum vor beneficia de ei.

Tot ei au câștigat și concursul Bradul de Craciun, cu brăduțiul lor decorat în culorile clasice ale Crăciunului! Felicitări!!!

A fost premiat de asemenea și bradul din cărți al clasei a IX-a B, pentru originalitate.

 

 

Toți brazii au fost frumoși si plini de originalitate. Ne bucurăm de toți!

 

 

Avem copii foarte talentați, nu doar la Științe ci și la Pictură. Expoziția cu vânzare a tabourilor realizate de copii la orele de Educație Plastică, sub îndrumarea profesoarei Arianei Condruț, a fost una dintre atracțiile Târgului de Crăciun.

Felicitări copii!!!

Crăciunul ne aduce multă bucurie! Ne jucăm, dăruim, colindăm și învățăm că prin munca noastră putem strânge un banut pe care apoi sa îl dăruim. Acesta a fost spiritul Târgului de Crăciun organizat astăzi de elevii noștri în Sala de Festivități a Liceului Teoretic ”Dr. Mioara Mincu”.

   

Ramona Bandrabur