Cauți liceul potrivit visurilor tale? Noi îți deschidem drumul drept către medicină, farmacie și științe încă de la clasa a V-a.  Vino să ne cunoaștem la Tîrgul Educațional organizat la Biblioteca Naţională a României în perioada 5 – 12 Mai. Cea de-a 24-a ediție a târgului organizat  de Primăria Municipiului Bucureşti prin PROEDUS sub coordonarea Cul Tur Ed – Direcția Cultură, Învățământ, Turism a Municipiului București reunește licee, școli profesionale și universități din Capitală, precum și companii care oferă stagii de practică sau intershipuri
Vă așteptăm  la standul nostru în fiecare zi, în intervalul  orar: 10:30 – 19:30 pentru a ne cunoaște. Echipa noastră organizează zilnic prezentări interactive și vă pune la dispoziție toate informațiile despre programul nostru complex de formarea a unor caractere sănătoase, precum și despre bursele pe care Liceul Teoretic ”Dr. Mioara Mincu” le oferă.
Alegerea școlii sau a liceului este una dintre primele decizii majore pe care un tânăr le are de luat în viață, o decizie care va avea o influență semnificativă asupra viitorului său.