Vă transmitem și noi, Liceul Teoretic „Dr Mioara Mincu”, gândurile noastre de încurajare și susținere înaintea examenului de Evaluare Națională care se apropie,  19 – 21 iunie

Chiar dacă nu ne-am cunoscut ȋncă, noi credem în voi, suntem încrezători că veți face tot posibilul pentru a obține rezultatele pe care le meritați. Fiecare dintre voi are un potențial extraordinar și cunoaștem eforturile pe care le-ați depus în timpul pregătirii pentru examen.

 

Vă înțelegem emoțiile firești înaintea unui examen important, însă nu le lăsați să vă copleșească!

 

Transformați-le într-un stimulent pentru succes, folosindu-vă de tehnicile de relaxare, cum ar fi respirația profundă.

  • Abordați examenul cu calm și concentrați-vă prima dată pe subiectele pe care le stăpâniți.
  • Amintiți-vă că v-ați dedicat timp și energie pentru a învăța și a vă pregăti pentru acest moment și aveți încredere în cunoștințele voastre și în abilitățile pe care le-ați dobândit. Sunteți pregătiți să faceți față provocărilor examenului și lăsați să curgă prin stiloul albastru cunoștințele pe care le aveți deja.
  • În ziua precedentă examenului, odihniți-vă suficient și petreceți seara într-un mod relaxant.
  • Un somn bun și o minte odihnită vă vor spori concentrarea în ziua examenului.
  • Un pic de atenție acordați și alimentației echilibrate din ziua precedentă.
  • Ca să evitați orice urmă de neliniște, asigurați-vă de duminică seară că aveți informațiile logistice necesare: locul, ora, sala și orice alte detalii referitoare la examen.

Indiferent de rezultatele examenului, VOI faceți un pas într-un viitor strălucit pentru că examenele sunt doar o etapă în drumul vostru.

Rezultatele examenului nu vă vor defini în întregime la întreaga voastră valoare, ci vor fi doar unul dintre multele momente de evaluare pe care le veți întâlni pe parcursul vieții voastre de acum înainte.

  • Aveți încredere în voi înșivă și în abilitățile voastre!

Sunteți capabili de lucruri extraordinare, iar noi suntem aici să vă susținem în fiecare pas al drumului vostru.

Succes! Vă ținem pumnii!

 

 

Ioana N. Rădulescu, Director Adjunct