Suntem încântați să vă anunțăm că Liceul Teoretic Dr Mioara Mincu organizează un program de vară special pentru clasa a XII-a! Cu școala de vară apropiindu-se rapid, dorim să oferim elevilor noștri oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile și cunoștințele într-un mod intensiv și interactiv.

Programul nostru de vară este conceput special pentru a vă pregăti pentru examenul de Bacalaureat și pentru a vă ajuta să vă îndepliniți visul de a urma o carieră în domeniul medical. În cadrul acestui program, vom acorda o atenție deosebită matematicii, regina științelor. Vom aprofunda conceptele de matematică și vom aborda exerciții și probleme relevante pentru Examenul de Bacalaureat.

De asemenea, vom organiza ore de Biologie aplicată, în care veți avea ocazia să participați la disecții,  activități fascinante care vă vor ajuta să înțelegeți structura și funcționarea ochiului uman, de exemplu. Acest aspect este deosebit de important pentru cei dintre voi care doresc să urmeze o carieră medicală.

Pentru a vă ajuta să vă pregătiți, să scăpați de o grijă în plus și să vă simțiți încrezători în fața examenului pentru competențe digitale și a examenului lingvistic de limba engleză, vă vom oferi resurse și exerciții suplimentare, precum și sesiuni de pregătire intensivă și la cele două materii la care veți da Examenul de Bacalaureat. Echipa noastră de profesori experimentați vă va ghida și vă va sprijini pe parcursul acestui proces.

Dacă sunteți interesați să vă înscrieți la școala de vară pentru clasa a XII-a, vă rugăm să contactați secretariatul liceului.

Vă încurajăm să profitați de această oportunitate unică de a vă pregăti într-un mod eficient.

Vă reamintiM că școala de vară începe la data de 28 iunie 2023. Vă așteptăm și suntem convinși că împreună vom face ca această vară să fie una plină de învățare și reușite!