La Liceul Teoretic Dr. Mioara Mincu, credem că educația nu se limitează la manuale și săli de clasă. Învățarea ar trebui să fie o călătorie captivantă care stârnește curiozitatea și încurajează explorarea. De aceea, suntem încântați să vă prezentăm Learngate, o adiție revoluționară la arsenalul nostru educațional, care va transforma modul în care elevii noștri învață.

Închipuiți-vă o sală de clasă în care învățarea devine o aventură, unde curiozitatea împinge explorarea și unde teoria se îmbină perfect cu experiențele practice. Aceasta este esența Learngate, o abordare inovatoare care se potrivește perfect cu filosofia noastră educațională.

Pentru cei care se pregătesc să pășească în lumea clasei a V-a, Learngate reprezintă o oportunitate palpitantă. Sub motto-ul „Învață experimentând,” aceste kituri transformă procesul de învățare într-o aventură captivantă. De la chimie la fizică, biologie și matematică, fiecare subiect devine mai ușor de înțeles atunci când este explorat prin experimente practice. Elevii noștri nu doar învață despre conceptele științifice; le experimentează în moduri tangibile. Construiesc modele funcționale, de la lansatoare de rachete la panouri solare, dobândind o înțelegere mai profundă a principiilor care guvernează știința și lumea din jurul nostru.

Kiturile STEAM pătrund și în lumea microscopică a virusurilor și microorganismelor. Prin intermediul experimentelor captivante, elevii învață despre funcționarea acestor entități mici și impactul lor asupra vieții noastre de zi cu zi, cultivând conștientizarea și înțelegerea.

Mai mult decât cunoștințele, copiii dezvoltă abilități esențiale. Gândirea critică, rezolvarea problemelor și aplicarea practică a conceptelor științifice sunt părți integrate ale acestei învățări experiențiale. Elevii noștri sunt încurajați să abordeze subiectele într-un mod analitic, promovând soluții inovatoare pentru provocările actuale și viitoare.

Incorporarea Learngate în curriculumul nostru exemplifică angajamentul nostru de a oferi o educație cuprinzătoare și dinamică. Aceasta îmbogățește metodele tradiționale de învățare cu instrumente inovatoare care pregătesc elevii pentru complexitățile lumii moderne. Prin stârnirea curiozității, dezvoltarea gândirii critice și încurajarea pasiunii pentru știință, ghidăm călătoria educațională a elevilor noștri și modelăm viitorul educației, pas cu pas.

La Liceul Teoretic Dr. Mioara Mincu, nu doar predăm materii; cultivăm minți curioase și împuternicim următoarea generație de gânditori, inovatori și lideri.

Hai să ne faci o vizită și să te convingi!

***Mai avem doar 5 locuri la clasa a V-a