Este cu mare entuziasm și satisfacție că vă aducem astăzi în atenție o experiență profundă și transformatoare pe care echipa managerială și profesorală a liceului nostru a trăit-o în urma unui program de coaching excepțional, sub îndrumarea expertului în domeniu, Gina Matei.

Una dintre cele mai mari provocări în domeniul educației este menținerea unei viziuni clare și a obiectivelor corespunzătoare. Cu ajutorul programului oferit de Gina Matei, reușim să ne clarificăm și să ne aliniem obiectivele personale și profesionale cu cele ale instituției noastre fiind o adevărată oportunitate de dezvoltare personală și profesională, ce ne transformă într-o echipă mai puternică și mai bine aliniată cu misiunea și valorile noastre.

Astfel, devenim mai conștienți de scopurile noastre și mai hotărâți să le atingem.

În cadrul unei instituții școlare, rolurile și responsabilitățile sunt variate și deseori complexe. În această sesiune, am putut să ne definim mai clar rolurile și să ne concentrăm pe ceea ce facem cel mai bine. Am învățat să gestionăm mai eficient timpul și resursele pentru a ne concentra pe activitățile cu cel mai mare impact.

Un aspect esențial al programului rămâne dezvoltarea de soluții practice și tangibile, care să fie în acord cu valorile noastre fundamentale. Nu doar că dezvoltăm strategii pentru a face față provocărilor noastre, dar acest lucru trebuie făcut cu respect pentru valorile noastre, asigurându-ne că fiecare acțiune este aliniată cu misiunea noastră educațională.

Despre noi ca echipă … am conștienizat că – Suntem capabili să facem față oricăror provocări, să lucrăm în mediul complex și să ne menținem entuziasmul pentru educație. Suntem adaptați la schimbare și ne asumăm responsabilitatea pentru dezvoltarea elevilor noștri. Diversitatea noastră de abordări și perseverența ne definește ca o echipă dedicată dezvoltării personale și profesionale a tuturor celor implicați în procesul educațional. Suntem recunoscători pentru această oportunitate și suntem hotărâți să continuăm să aducem schimbări pozitive în educația noastră. Și suntem și mai hotărâți să ne continuăm călătoria, cu entuziasm, responsabilitate și dorința de a face o diferență semnificativă în viețile elevilor noștri.

Cu provocări complexe, presiune, eforturi intense și ritmul haotic al vieții de astăzi, programul aduce o schimbare semnificativă în echipa noastră. Învățam să ne gestionăm timpul și resursele mai eficient, să ne păstrăm echilibrul între atingerea obiectivelor și susținerea oamenilor din jurul nostru. Astfel,  dezvoltăm soluții tangibile cu valori puternice în centru.

Ceea ce ne definește în prezent este determinarea noastră de a face față cu brio unui mediu intens, incitant și complex. Suntem o echipă care se descurcă cu brio în condiții limită, care își asumă responsabilitatea pentru succesul elevilor noștri și care se adaptează cu încredere la schimbări. Am învățat să privim provocările ca pe o oportunitate de creștere, iar presiunea ca pe un motor pentru inovație. Suntem mândri să fim o echipă diversă, cu viziuni variate și abordări unice, ceea ce ne face mai puternici și mai atractivi ca instituție de învățământ.

Mulțumim Gina Matei și întregii echipe pentru această oportunitate. Suntem nerăbdători să vedem ce viitor strălucit ne așteaptă la/ după următoarele sesiuni.

Director adjunct LTDMM,

Prof. dr Ioana Radulescu

 

Doc3