În această dimineață însorită de toamnă, elevii liceului nostru au avut parte de o competiție sportivă surpriză. La prima oră, toți ochii erau ațintiți asupra terenului de sport, care urma să devină scena unei competiții sportive și lingvistice. Elevii din claselor de-a V-a, a IX-a și a X-a s-au adunat pentru a lua parte la acest eveniment special care a avut drept scop promovarea activităților sportive și învățarea limbii engleze într-un mod interactiv și distractiv.  

Mulțumită inițiativei doamnei Ioana Rădulescu – Director adjunct și colaborării dintre Prof. Roxana Rădulescu, – Profesor de Educație Fizică  și Prof. Mara Tamaș – Profesor de Limba Engleză, care au antrenat și alți colegi din echipă: Prof. Costin Nicușor Batrînescu – Profesor de Biologie, Prof. Daniela Iaciu – Profesor de Limba Romana, Prof. Iulia Leuciuc – Profesor de Economie, Prof. Corina Buse – Profesor de Informatică, Raluca Ielcean – Secretar Șef, Ramona Coleașă – Director Comunicare și Dana Stancu – Responsabil administrativ. Datorită întregii echipei a liceului, elevii noștri au avut parte de o activitate nonformală, care îmbină în mod plăcut abilitățile dezvoltate la cele două discipline.  

„Challenge Your Body & Mind este mai mult decât o simplă competiție între clase; este o oportunitate de a transforma școala într-un loc unde mintea și trupul se întâlnesc într-un dans pasionant. Acesta este locul unde se conturează sănătatea creierului, unde mintea și corpul devin UNU, iar cunoștințele de limba engleză și sportul devin oxigenul pentru dezvoltarea noastră. În această provocare a minții, fiecare pas, fiecare cuvânt și fiecare efort fizic aduc o explozie de energie și învățare, în timp ce fiecare clipă din competiție surprinzător ne-a adus împreună, mai aproape. Challenge Your Body & Mind nu a fost doar un eveniment; ci o experiență profundă și emoționantă care îmbină sănătatea, cunoașterea și provocarea pentru a ne face să creștem sănătoși și armonioși împreună. Așa că pregătiți-vă să respirați aerul curat al învățării, să vă puneți la încercare mintea și corpul, și să faceți parte din următoarele ediții ale programului nostru.” transmite Prof. dr Ioana Rădulescu, Director adjunct.

În prima parte, elevii au concurat în probe sportive de tip ștafetă care au cuprins alergatul cu mingea de basket printre jaloane, proba cu oul și lingura de lemn, apoi corectarea unor fraze în limba engleză. Ce a făcut această competiție cu adevărat specială a fost modul în care a îmbinat sportul, engleza și spiritul lucrului împreună.  

La finalul competiției, au fost acordate premii sub formă de mere tuturor elevilor. Cu toții au fost câștigători în ochii noștri, deoarece au demonstrat că pot să îmbine cu succes pasiunea pentru sport cu învățarea unei limbi străine. 

Competiția „Challenge your Body & Mind” a fost o experiență memorabilă, care a încurajat elevii să fie activi, să-și dezvolte abilitățile sportive și lingvistice și să învețe prin distracție. Putem considera că a fost prima ediție a competiției pentru că elevii deja ne-au întrebat când o să mai organizăm o astfel de activitate. 

Această zi specială a demonstrat că sportul și învățarea pot merge mână în mână pentru a crea o experiență educațională bogată și captivantă.  

Galerie foto-video „Challenge your Body & Mind”