Săptămâna aceasta, la Science Squad – Cercul de Științe în limba engleză – elevii noștri de clasa a V-a au adus o doză în plus de energie și entuziasm, explorând lumea științei prin intermediul unor experimente captivante. Este minunat să vedem cum nerăbdarea și pasiunea lor cresc de la o săptămână la alta, transformând acest club într-un loc de învățare distractiv și inspirațional. 

Deși limba engleză nu reprezintă o barieră pentru cei „născuți bilingvi”, toți elevii sunt atenți și curioși atunci când aud concepte chimice sau fizice exprimate în limba engleză. Este minunat să observăm cum vocabularul lor științific se îmbogățește de la o săptămână la alta, oferindu-le instrumentele necesare pentru a naviga cu încredere în lumea fascinantă a științei. 

Săptămâna aceasta și-au creat propriul slime, au explorat secretele reacțiilor chimice prin intermediul umflării baloanelor cu bicarbonat de sodiu și au adus geologia la viață prin construirea unor vulcani colorați folosind drojdia și colorantul alimentar. Aceste experimente nu numai că au stârnit entuziasmul lor, dar au și oferit oportunitatea de a învăța prin descoperire, la fel cum s-a întâmplat și săptămâna trecută, când au descoperit alte experimente interesante. 

Elevii noștri așteaptă cu nerăbdare fiecare sesiune Science Squad și suntem mândri să le oferim această oportunitate de a descoperi, de a învăța și de a se dezvolta în lumea științei.  

Dacă și tu visezi să explorezi lumea fascinantă a științei, atunci suntem pregătiți să te primim cu brațele deschise în clasa a V-a. Programează-te la o vizită chiar acum și fă-ți transferul în vacanța dintre module. 

Galerie Science Squad