În cadrul Clubului de Wellbeing, în saptamanile  ce au trecut, elevii au învațat despre importanța și beneficiile somnului, scopul  fiind aplicabilitatea informațiilor –  reglarea timpului de somn,  crearea unei rutine de somn pentru a beneficia de orele optime pentru regenerarea corpului.  

Sesiunile ultimului modul au oferit oportunități de învățare și discuții deschise despre somn și cum acesta poate influența starea lor de bine, dar și procesul de învățare. Toate acestea s-au realizat prin activități individuale și de grup. 

Somnul are un rol semnificativ în starea noastră generală de bine. Lipsa de somn sau un somn de slabă calitate poate afecta starea de spirit, concentrarea, performanța școlară și poate crește nivelul de stres.  

Prin această inițiativă constantă a Clubului de Wellbeing, ne concentrăm pe educația continuă și pe promovarea unor obiceiuri sănătoase pentru a-i ajuta pe elevi să se bucure de bunăstarea optimă. 

Dacă și tu vrei ca prioritățile școlii în care merge copilul tău să fie siguranța și starea lui de bine, alături de pregătirea academică excepțională, programează o vizită chiar acum