Centrul autorizat de examinare Twinkle Star Exam Centre și-a extins în acest an activitatea, fiind prezent în 19 orașe din țară. De la înființarea centrului, aproape 10.000 de elevi au obținut certificate Cambridge English cu sprijinul Twinkle Star Exam Centre. Din cele 128 de sesiuni de examene fixate în calendar în acest an școlar în Alba Iulia, Botoșani, Brașov, București, Câmpulung Moldovenesc, Constanța, Dorohoi, Drobeta, Fălticeni, Iași, Oradea, Pașcani, Piatra Neamț, Pitești, Roman, Suceava, Târgu Neamț și Târgu Jiu, un număr de 75 de sesiuni au fost organizate deja, cu un număr de 1.183 de candidați.

„În următorul an școlar ne-am propus să continuăm activitatea de evaluare prin examene Cambridge English și extinderea și către alte orașe cheie din țară. Astfel, cu sprijinul profesorilor de limba engleză dedicați care îi pregătesc pentru obținerea acestor certificate internaționale valabile pe viață, oferim posibilitatea copiilor să fie motivați în învățarea limbii engleze și să-și echivaleze atât examenele în România, cât și să profite de noi oportunități în țară și în afara țării”, a precizat Ruxandra Rață-Bucevschi, manager Twinkle Star Exam Centre.

În data de 5 iunie au avut loc simultan în București, Constanța, Iași și Pașcani sesiuni de examene Cambridge English Young Learners (YLE), A2 Key (KET), B1 Preliminary (PET) și B2 First (FCE).

Oferta educațională a Liceului Teoretic „Dr. Mioara Mincu” se concretizează într-un program de pregătire care respectă Curriculum național și include disciplina opțională Educație pentru Sănătate. În plus, oferă un program de pregătire lingvistică pentru examenele de limba engleză (Cambridge). În acest sens, a treia sesiune organizată în acest an școlar de Twinkle Star Exam Centre în București a întrunit un număr de 30 de candidați și s-a desfășurat în incinta liceului nostru, cu susținerea prof. univ. dr. Alexandru Ioan Mincu, preşedinte al Consiliului de Administraţie şi prof. Anca Celina Grecu, director al liceului.

Înscrierile la examenele Cambridge English organizate de Twinkle Star Exam Centre pot fi realizate online, pe siteul www.examenecambridge.ro.

Felicitări pentru toți participanții!

 

sursa: www.agerpres.ro/ots/2021/06/10/peste-128-de-sesiuni-de-examene-cambridge-english-organizate-in-tara-de-twinkle-star-exam-centre–644105?fbclid=IwAR1u6P8BYH2f9EhklwQX_Gm0Unr8F7U775Lb2zsRNxOXiazRUAxfzHxNP98

 

prof. Raluca Brad