Liceul Teoretic „Dr. Mioara Mincu” reprezintă o instituție de învățământ particular, de nivel liceal, care își desfășoară activitatea sub patronajul Fundației Umaniste „Dr. Mioara Mincu”.

Misiunea Fundației a fost și este să profesionalizeze „Educația pentru sănătate”.

Proiectul a început cu Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila”, care formează „ambasadori în halate albe”. Înființată în anul 1990, sub coordonarea doamnei dr. Mioara Mincu, personalitate marcantă a medicinei românești, Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” din București este o școală de tradiție, ale cărei rezultate sunt recunoscute atât pe plan național, cât și internațional. De peste 30 de ani, școala organizează cursuri de calificare cu o durată de 3 ani pentru: asistenți medicali generaliști, asistenți medicali de farmacie și asistenți medicali de balneofiziokinetoterapie și recuperare.

Liceul Teoretic „Dr. Mioara Mincu”, cu profilul real, specializarea Ştiinţe ale Naturii, are un program de pregătire care respectă curriculum național, precum și un program de pregătire lingvistică cu certificare ȋn UE  și pregătire ȋn informatica aplicată cu certificare ECDL.

Un element important în progresul elevilor îl constituie relația lor cu cadrele didactice, care se realizează prin consultare directă și evaluări periodice, dar și prin recomandări pentru îmbunătățirea pregătirii.

Această inițiativă este în concordanță cu finalitățile liceului, care presupun formarea unui absolvent în măsură să decidă asupra propriei cariere, să contribuie la alegerea propriului traseu de dezvoltare intelectuală și profesională, să se integreze activ în viața socială.

O echipă implicată, cu experiență de peste 30 de ani în învățământul particular, vă așteaptă!

Pentru programarea înscrierilor, vă rugăm să ne contactați la următoarele numere de telefon: 021.211.40.51; 0734.828.490.

 

Alegeți o educație de calitate!

LICEUL TEORETIC „DR. MIOARA MINCU”

FORMĂM CARACTERE SĂNĂTOASE

Str. Viitorului nr. 161-163, sector 2, 020609 București – tel / fax: +4021.211.40.51;

contact@liceulmincu.ro                        www.liceulmincu.ro

 

prof. Raluca Brad