Crăciunul se apropie și noi deja am început pregătirile pentru a întâmpina bucuroși această unică sărbătoare a iernii.

Elevi și profesori ai Liceului ”Dr. Mioara Mincu” sunteți invitați la Serbarea Crăciunului din 21 Decembrie, la ora 12.00 PM! Anul acesta vom avea bucuria să petrecem Crăciunul împreună, la școală. Ne folosim creativitatea pentru a construi brăduți și decorațiuni originale, organizăm Târg de Crăciun cu prăjituri de casă preparate de elevi, felicitări și decorațiuni, colindăm și petrecem în jurul bradului de Crăciun.

 

 

Provocare: Prăjitura casei – o secțiune a evenimentului plină de delicii, în cadrul căruia fiecare elev participant își va prezenta rețeta pe care a ales-o pentru prăjitura pe care a gătit-o și o aduce spre degustare colegilor. Prezentarea poate fi însoțită de fotografii sau filmulețe din timpul preparării. Preferați să lucrați în echipe? Perfect, poate fi și mai provocator!

Bricolăm creativ: Felicitările și decorațiunile de brad realizate de elevi vor fi oferite unor bătrâni de la Centrul ”4 Generations” de pe Bulevardul Dacia.

Concurs ”Bradul de Crăciun”

  • 6 decembrie 2021: Lansăm concursul ”Bradul de Crăciun”. Fiecare elev care dorește să participe la concurs va construi și va împodobi acasa un brăduț de Crăciun, din materialele care îl inspiră și îl va personaliza cu decorațiuni originale
  • 14 decembrie 2021, ora 20.00: Data limită până la care ne puteți trimite cele mai reușite poze ale brăduțului
  • 15 decembrie 2021: Fotografiile tuturor concurenților vor fi postate pe pagina de Facebook a Liceului Teoretic ”Dr Mioara Mincu” și dăm start votării, până pe data de 17 decembrie, ora 20.00
  • 17 decembrie 2021, ora 20.00: Stop vot! Trei dintre fotografiile cu cele mai multe like-uri vor fi premiate
  • 21 decembrie 2021, ora 12.00 PM: Expoziție de brazi și înmânarea premiilor celor mai votați trei brăduți. Petrecerea va continua în jurul bradului, până la ora 16.00 cu muzică și voie bună.

Succes, spor și inspirație vă dorim!

Echipa Liceului Teoretic ”Dr. Mioara Mincu”