Miercuri, 9 februarie 2022, elevii clasei a IX-a s-au întâlnit cu dna Ana Maria Tocu , consultant financiar, voluntar Junior Achievement, Jaromania.org | JA Romania.  Pornind de la întrebarea”Ce aș face eu dacă aș avea 1 milion de euro?”, a avut loc o dezbatere cu privire la planificarea unui buget, utilizarea în siguranță a instrumentelor moderne de plată, utilizarea creditelor și înțelegerea taxelor și a impozitelor.

Activitățile de Educație financiară bazate pe exemple, studii de caz și exerciții de lucru în echipă sunt foarte interesante și îi ajută pe elevi să își dezvolte abilități utile atât în viață, cât și în viitoarea carieră,. De asemenea,  le dezvoltă competențele financiare și abilitățile în acest domeniu, precum și încredere să ia decizii și îi inspiră să adopte un comportament responsabil.

”Mi-a făcut o deosebită plăcere să fiu alături de cei mici astăzi, sunt tare mândră că gândesc atât de sănătos. Informația schimbă totul în viața noastră, iar ei absorb tot ce e nou ca un burete. Este un lucru extraordinar și vă multumesc pentru această șansă! Ținem aproape” a spus doamna Ana Maria Tocu, consultant financiar Metropolitan Life.