Elevii Liceului Teoretic „Dr. Mioara Mincu” încheie această săptămână de cursuri prin participarea la a doua ediție a concursului organizat de domnul profesor Valentin Cocârlea, „Călătorie prin Universul Cunoașterii”. Atrași de modul interactiv de învățare și evaluare prin joc pe care îl propune platforma Kahoot*, numărul de participanți la această ediție a concursului a crescut la douăzeci și patru.

Scopul realizării acestei activități a fost acela de a verifica cunoștințele de cultură generală ale elevilor din cadrul liceului nostru, ne spune domnul profesor Cocârlea.
În urma parcurgerii celor 35 de întrebări, propuse de cadrele didactice ale liceului, a rezultat următorul clasament:
🥇Premiul I Mocanu Rareș
🥈Premiul II Erciu Rashela
🥉Premiul III Șerban Claudiu

📃Mențiuni:
Iordache Andrei
Vlăsceanu Mihaela

Dorim să îi felicităm pe toți participanții și să le mulțumim totodată.

*Kahoot! este o platformă gratuită de învățare bazată pe joc și tehnologie educatională. Lansat în august 2013 în Norvegia, Kahoot! este acum folosită de peste 50 milioane de oameni din 180 de țări. A fost proiectat pentru a fi accesibil la clasă și alte medii de învățământ din întreaga lume. Jocurile de învățare Kahoot! pot fi create de oricine, pe orice subiect și pentru elevi de toate vârstele. A câștigat rapid popularitate datorită faptului că se poate accesa folosind orice dispozitiv, calculator sau laptop care dispune de un browser web. (Sursa: https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Kahoot)

Ramona Bandrabur