Când? De Ziua Astronomiei, sâmbată, 7 Mai 2022, între orele 11 AM-10PM!
Unde? Parcul Crângași
Liceul Teoretic „Dr. Mioara Mincu” alături de Școala Postliceală Sanitară ”Carol Davila” vă invită să participați cu mic și mare, elevi, frățiori, părinți și profesori, la cea de-a VII-a ediție a festivalului național al astronomiei și explorării spațiale, AstroFest 2022.
Vă invităm să petreceți o zi în parcul Crângași, în aer liber, să observați 🌞 altfel decât într-o zi obișnuită, prin luneta solară, și, după lăsarea serii, 🌗🌙 și ⭐️💫 cu ajutorul celor 20-25 de telescoape. Invitatul special al ASTROFEST 2022 este astronautul roman Dumitru-Dorin Prunariu, pe care veți avea șansa să-l întrebați cum a fost pe orbită, ce experimente științifice a făcut în spațiu și câte și mai câte, legate de mult așteptatul turism spațial. Domnul Alexandru Mironov și echipa revistei Stiinta si Tehnica vor fi de asemenea prezenți și pregătiți să răspundă la întrebări despre știință, robotică și astronomie.
 
Nu ratați ocazia de a participa la experimente științifice interesante!
Vor fi și spectacole, concerte și conferințe, roboți, meteoriți și multe expoziții inedite, după cum ne promit organizatorii AstroFest, Revista Știință și Tehnică și Asociația Science&Technology.
Voluntarii la standul liceului nostru vor primi diplome de participare la eveniment! Elevii doritori să participe se vor înscrie la profesorii lor diriginți.
Agenda evenimentului o puteti gasi aici: