Liceul nostru prețuiește și încurajează voluntariatul, iar cooperarea cu echipele de elevi ai Școlii Postliceale Sanitare ”Carol Davila” în lecțiile de prim ajutor organizate în școlile și liceele bucureștene reprezintă o activitate îndrăgită de elevii noștri.

Astfel, o echipă de la Liceul Teoretic ”Dr. Mioara Mincu”, sub îndrumarea prof. Cristina Costache și a elevilor Școlii Postliceale Sanitare ”Carol Davila”, a organizat din nou demonstrații de prim ajutor în fața claselor de gimnaziu de a VII-a și a VIII-a ale Colegiul Economic ”Costin C. Kirițescu”. În ambele prezentări, elevii noștri au demonstrat tehnici de prim ajutor (resuscitarea cardiorespiratorie, manevra Heimlich și prim ajutor în hemoragii), implicând și pe elevii liceului gazdă.

Doamna Raluca Ielcean le-a vorbit elevilor de la Colegiul C.C.Kirițescu despre atelierele, activitătile , concursurile care se desfășoară în liceul nostru, subliniind accentul pe care liceul nostru îl pune pe educația pentru știință și totodată pe dezvolarea personală și orientarea în carieră a elevilor noștri.

Mulțumim pentru organizare doamnei Prof. Loredana Văsîi și elevilor Colegiului Economic ”Costin C Kirițescu” pentru primire și organizarea evenimentului.

https://studio.youtube.com/video/iIll6b9-FhE/edit

Ramona Bandrabur