Suntem prezenți la Târgul de Oferte Educaționale din București, în care liceele din Capitală își prezintă ofertele pentru elevii de gimnaziu, are loc în perioada 25-26 iunie, în incinta Colegiului Național “Octav Onicescu”.

Evenimentul include ofertele prezentate de 55 de licee de stat sau private, cu profiluri teoretice, tehnice, vocaționale și profesionale, pentru absolvenții de anul acesta sau pentru cei care se pregătesc să intre la liceu în anii următori.

Considerăm foarte importantă această ocazie de a prezenta oferta educațională a liceului nostru publicului larg. Este o ocazie excelentă de a ne întâlni cu potențialii noștri elevi și cu părinții lor. Alegerea liceului reprezintă o decizie foarte importantă în viața adolescenților și de asemenea e o provocare și pentru părinți, Suntem aici să raspundem tuturor întrebărilor și să ne prezentăm echipa și activitățile pe care le propunem”, ne-a spus doamna Anca Grecu, Director de Admitere al Liceului Teoretic ”Dr. Mioara Mincu. 
Peste 30 de familii ne-au vizitat standul în prima oră de la deschiderea târgului. Se pare că va fi o zi fierbinte!

Prezentă  târg, Școala Postliceală  Sanitară ”Carol Davila” își promovează oferta educațională și Educația pentru Sănătate. O echipă de elevi ai școlii, viitori asistenți medicali, sub îndrumarea profesorilor lor de nursing, testează glicemia și măsoară tensiunea arterială oferind totodată indicații profilactice penru prevenirea unor boli metaboice precum diabetul zaharat, hipertensiunea arterială sau obezitatea.
”Deși târgul se adresează absolvenților de clasa a VIII-a, consider că prezența noastră aici este utilă pentru a-i orienta pe elevi către o profesie după terminarea liceului. Este important să le oferim informații pentru a-și creiona parcursul lor educațional. Totodată, oferta noastră este importantă pentru părinții adolescenților, dacă sunt interesați de o carieră medicală, înr-un domeniu de viitor”, ne-a spus Prof. Aurelia Șova, Director al Școlii Postliceale Sanitare ”Carol Davila”.
   
Ramona Bandrabur