O nouă victorie pentru Simona Halep, o nouă victorie pentru România în turneul de la Toronto, Canada!

Simona Halep a câștigat turneul de la Toronto, după o victorie excelentă în finala cu Beatriz Haddad-Maia, una dintre cele mai în formă jucătoare ale momentului. Simona s-a impus cu 6-3, 3-6, 6-3 într-o finală trăită din nou cu sufletul la gură.

Este al treilea ei titlu în Canada, și primul reușit la Toronto, ceea ce o face prima jucătoare activă care câștigă turneul canadian în ambele orașe în care acesta se joacă alternativ, Toronto și Montreal. Doar Chris Evert și Martina Navratilova (cu câte patru) au mai multe titluri în Canada decât Simona (la rându-i, la egalitate cu Serena – 3).

Cu acest titlu, Simona își marchează revenirea în Top 10, urcând direct pe locul 6. După un an și o lună, Simona se întoarce între primele zece jucătoare din lume; anterior, ea adunase 373 de săptămâni la rând în Top 10. Ea urcă și pe locul 4 în Race.

A fost un alt meci de nivel foarte ridicat, în care Simona a trebuit să-și folosească toate abilitățile, spiritul de luptă și experiența îndelungată în astfel de bătălii.

Felicitări Simona pentru efortul uriaș pe care l-ai depus în acest turneu pentru a aduce bucurie uriașă tuturor românilor!

Puteti urmări cateva secvente din finala cu Beatriz Hadad -Maia pe

https://www.gsp.ro/sporturi/tenis/live-simona-halep-beatriz-haddad-maia-finala-wta-toronto-671810.html

Sursa; https://www.treizecizero.ro/news/simona-halep-ce-luptatoare-simona-castiga-titlul-in-canada-pentru-a-treia-oara

 

Ramona Bandrabur