Magda Ion despre succesul în TikTok

Doamna Magda Ion, mama lui David Ion de la clasa a IX-a E, este Business development manager, cu o experiență de peste 20 de ani în comunicare. În întâlnirea de miercuri, 14 Decembrie 2022, ne-a vorbit despre Media, Jurnalism, Succes în Tik-Tok, Sustenabilitate, și Inteligență artificială.

Prin intermediului platformei Govnet – Buc, doamna Ion și-a propus să ne aducă știri în limba engleză, din domeniul economic și politic ce impactează bussinesul, educația și alte domenii. și să facă o analiză corectă și echilibrată precum și o acoperire cuprinzătoare a scenei politice și de afaceri din România.

Am dezbătut și ce este succesul în TikTok și care sunt criteriile de a ajunge un influencer. La ce vă raportați când stabiliți succesul unui influencer? Contentul care trebuie să fie scurt și la obiect, informațiile să fie actuale, nu uzitate, să fii înaintea tendințelor. Care e ocupația unui influencer? Are o profesie sau este doar creator de conținut? Prin multe întrebări și multe răspunsuri am disecat și înțeles mai bine cum să înțelegem corect un instrument precum TikTok și alte rețele sociale și să ne folosim de ele, evitând capcana pierderii timpului.

Mulțumim doamna Magda Ion pentru dialogul viu, interesant, din care toți participanții au avut de învățat.

 

Ramona Bandrabur