Ce bucurie să poți da frâu liber creativității, mai ales când e vorba să desenezi pe pereți fără să te certe nimeni. Suntem la ora de Arte. Profesoara s-a pierdut printre copii, lucrând cu toții cot la cot pentru a-și crea un mediu mai placut de învățare, în clase. Iar lucrul cel mai cool a fost că fiecare a avut libertatea să aleagă. Unii dintre elevi au ales să lucreze la decorarea pereților clasei, alții fac lucrări pe pânză, alții grafică pe tabletă.

”Proiectul nostru urmărește dezvoltarea spiritului estetic și al abilităților practice utile în crearea unui mediu atractiv pentru studiu. În cadrul orelor de educație plastica, elevii noștri au realizat proiecte în echipe, pe clase, folosind mai multe tehnici și materiale.  Suporturile sunt pânzele de dimensiuni mari, pereții claselor și dispozitivele electronice”, ne-a spus Ariana Contruț, profesorul nostru de Educație Plastică și Religie”, spne prof. Ariana Condruț, inițiatoarea proiectelor noastre creative.

Anul acesta ne-am propus proiecte importante de desing interior, iar partea frumoasă este că le realizăm noi, exact așa cum ne place!

Ramona Bandrabur