Bine ați revenit din vacanță! Astăzi intrăm în cel de-al patrulea modul al acestui an școlar. În săptămîna aceasta experimentăm învățarea experiențială . Ieșim din sălile de clasă pentru a ne întâlni cu viața, într-o abordare interdisciplinară.

Așadar, astăzi începem o Săptămână de ”Școală Altfel”, plină de activități, cu vizite la Facultatea de Medicina si Farmacie ”Carol Davila”, iar joi mergem la Fabrica de medicamente Zentiva.  Elevii noștri  însoțiți de diriginți și profesori, vor vizita Muzeul de Geologie, Muzeul de Artă, Muzeul Național de Istorie, Muzeul Simțurilor și Muzeul Micul Paris. Astăzi vor face o incursiune la Grădina Botanică. Alt grup  a organizat o excursie la Brașov. Activitățile de outdoor sunt împletite cu pregătirea la engleză pentru testarea Cambridge, pregătire pentru examenul ECDL, pregătire la materiile pentru examenul de bacalaureat (clasele a XI-a), ore de experimente științifice, dar si vizionări de filme. Organizăm ateliere de dezvoltare personală si de artă culinară, precum și  activități sportive – partide de bowling, biliard, tenis de masă și laser tag. Nici jocurile de cultură generală și de societate nu sunt uitate. Ne aplecăm și asupra cunoașterii dar și a emoțiilor, jucându-ne.

Vă dorim o săptămână ”Altfel”, bogată în activități, plină de fun, în care să descoperiți lumea din voi și pe cea din afară, bucurându-vă unii de alții.

 

Ioana N. Rădulescu, Director Adjunct