Vă invităm la standul nostru în cadrul Târgului Educațional organizat ]n centrul comercial Sun Plaza. În perioada 17-19 Martie organizăm o serie de ateliere pentru elevi și parinți: Cursuri de prim ajutor, Atelier de emoții, Jocuri didactice ca Mystery Room și Escape Classroom, precum și atelierul de SmartThinking.

Lecții de prim ajutor

In prima zi, elevii noștri coordonați de doamna Cristina Costache, profesor de Educație pentru Sănătate, au făcut demonstrații de prim ajutor. Copiii din public au fost atrași și au dorit la randul lor să se implice în activitate.

 

Atelierul Emoțiilor

La atelierul emoțiilor participanții au învățat cum se simt în relații cu alți colegi apropiați sau mai puțin apropiați. ”Prin ambele exerciții propuse am urmărit să antrenăm abilități soft de lucru în echipă și construire relații. Am experimentat cum ne raportăm la relații și ce simțim atunci când intrăm în relații pe care le alegem sau ne sunt impuse” afirmă Atena Stoica și Dana Măcinic, psihologii liceului nostru.

A fost amuzant și interesant să afli cum poți contribui într-o activitate de echipă, folosind o singură mână și bizuindu-te pe coechipieri.

 

Provocarea SmartThinkingbiologie,

Prima zi a târgului s-a încheiat cu activitatea de SmartThinking, un joc de gândire inversă unde participanților le sunt verificate nu doar cunoștințele la zi din științe – fizică, biologie, chimie și matematică, ci și atenția. Chiar dacă știi răspunsul corect, provocarea este că trebuie să-l alegi tocmai pe cel greșit. Si asta contratimp. Partea fun a fost că alături de elevii noștri s-au antrenat în joc și copii din public și competiția a ridicat nivelul de adrenalină.

 

Ramona Bandrabur