În ultimii ani, pandemia a lovit întreaga lume, iar copiii au fost afectați în mod diferit. Cu toate acestea, mulți dintre ei au avut de înfruntat provocări majore, pierderi și stres emoțional, care au schimbat modul de a gândi și de a acționa. În acest context, proiectul Erasmus BEAT IT din Croația, implementat de organizația Udruga Better Me – Zagreb și al Asociației Youth on the Move propune o soluție inovatoare pentru a-i ajuta pe tineri să-și exprime experiențele și să găsească puterea de a merge mai departe.

Prin intermediul unui album muzical cu 10 piese, tinerii vor folosi muzica și instrumentele de educație non-formală pentru a-și exprima speranțele și gândurile pentru viitor. Acest proiect nu numai că îi va ajuta pe tineri să-și exploreze propriul mod de a deveni mai puternici, dar le va oferi și o platformă pentru a împărtăși și a inspira alți tineri din întreaga lume. În acest sens, proiectul Erasmus BEAT IT reprezintă o oportunitate unică de a conecta tineri din diferite medii culturale (4 țări participante – Italia, România, Ungaria, Slovenia) și de a-i ajuta să-și dezvolte creativitatea și încrederea în sine.

Dacă ai talent muzical, compui, cânți la un instrument muzical, vorbești engleza și ai disponibilitate pentru deplasare în perioada 11 aprilie – 22 aprilie, esti invitat să participi la selecție completând chestionarul, până luni, 27 martie:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeLd8ozZGYIGnOn55KFPEN2NLTqRU58fun7DLCHzbbpp2h4vA/viewform

 

Prof. Dr. Ioana Rădulescu