Simpozionul internațional ”Resurse STEM pentru profesori” organizat de Asociația Europeană a Profesioniștilor în Educație EDUMI în parteneriat cu Liceul Teoretic ”Dr. Mioara Mincuse va reuni mâine, sâmbătă, 25 Martie, profesori de știință din toată țara.

Așadar, de ce e nevoie de educație STEM (știință, tehnologie, inginerie, matematică) și ce resurse au profesorii la dispoziție? Cum facem educația STEM posibilă în școli, luând în calcul contrângerile programei și limitările de resurse? Acest eveniment aduce împreună oameni pasionați de arealul STEM – oameni care demonstrează deja prin ceea ce fac zi de zi cu copiii că avem la dispoziție resurse și comunități de învățare pentru profesori.

Așteptăm alături de noi toți profesioniștii din educație interesați de educație relevantă și de impact, și  de conectarea între ceea ce se face la clasă și viața reală.

Evenimentul va cuprinde:

I. O sesiune gratuită, susținută de specialiști de peste hotare și din țară, live pe Facebook, pe pagina Asociației EDUMI: 25 martie, 10:00-13:00.

Sesiunea live va fi vizibilă gratuit tuturor celor interesați. Se vor putea adresa întrebări în chat vorbitorilor. Primesc diplomă de participare doar participanții care achită taxa de înscriere.

II. Publicarea cărții în format electronic cu ISBN „Resurse STEM pentru profesori /STEM resources for teachers

Se acceptă la publicare eseuri sau articole, scrise în limba română sau engleză pe teme STEM.

Detaliile de redactare le găsești aici.

Cum te înscrii?

Completează formularul de mai jos, până la data limită de 10 aprilie 2023, alegând dintre:

DIPLOMĂ participare Simpozion Internațional (română și engleză) + PUBLICARE eseu/ articol – 75 lei

DIPLOMĂ participare Simpozion Internațional (română și engleză) – 35 lei

După completarea formularului, vei fi direcționat automat către pagina de plată.

Membrii înscriși în Asociația EDUMI (în anul 2022-2023) au 20% reducere la prețurile afișate.

Atentie! Te poți înscrie oricând, nu este nevoie să ai materialul scris în momentul înscrierii. Poți încărca articolul până în data de 10 aprilie 2023 în secțiunea specială din contul tău.

 

Cum primești diplomele?

Diplomele și adeverințele (participare, autor articol) și linkul publicației online, se transmit pe adresa de email indicată în cel mult 2 luni de la desfășurarea evenimentului.

Organizatori: Asociația EDUMILiceul Teoretic „DR. MIOARA MINCU”, echipa For Life a Asociației Neutrino și Departamentul de Științe ale Educației – Facultatea de Sociologie și Psihologie – Universitatea de Vest din Timișoara,