De 1 Iunie celebrăm Ziua Mondială a Părinților și Ziua Internațională a Copilului, încă o ocazie pentru noi, Școala, să promovăm parteneriatul pe care vi-l propunem în educație

Copil/Elev – Familie/Părinți – Școală/Profesori

Darul nostru pentru părinți este cartea ”Tu, Copilul tău și Școala – Cum să ajungi la cea mai bună educație” de Sir Ken Robinson și Lou Aronica, editată în românia de Editura Publica, cu sprijinul Liceului Teoretic ”Dr. Mioara Mincu”. Cartea poate fi achiziționată de părinți la evenimentul nostru din 6 iunie 2023, CARNET DE PARINTE DE ELEV , organizat la Hotel Novotel, Sala Paris, începând cu ora 17.00.

 

 

Ce este Ziua Mondială a Părinților?

Această zi a fost gândită pentru a celebra importanța rolului de părinte, dar și legătura dintre părinte-copil, de peste tot din lume. Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite (ONU) a inițiat acest eveniment pe 17 septembrie 2012, recunoscând importanța majoră pe care părinții o au în creșterea și educarea copiilor, precum și responsabilitatea acestora față de micuți.

Este, fără îndoială, o oportunitate grozavă pentru a ne aprecia părinții, mai ales pentru eforturile lor de durată, pentru crearea unui mediu familial plăcut, încărcat cu fericire, sprijin, dragoste, respect și înțelegere.

Cum se celebrează Ziua Mondială a Părinților?

La nivel global, Ziua Mondială a Părinților îi încurajează pe toți membrii comunității să se alăture acestei sărbători: copii, profesori și chiar părinți (care sunt la rândul lor copii), pentru a se regăsi și a recunoaște eforturile unor buni părinți.

 

Sursa: https://www.twinkl.ro/event/ziua-mondiala-a-parintilor-2023#:~:text=Ziua%20Mondial%C4%83%20a%20P%C4%83rin%C8%9Bilor%20%2D%201%20Iunie%202023%20%7C%20Twinkl%20Rom%C3%A2nia