Astăzi, pe data de 10 iulie, liceul nostru are noi motive de bucurie și sărbătoare. O energie plină de bucurie și entuziasm învăluia Liceul Teoretic Dr Mioara Mincu încă de la prima oră a dimineții, pentru că astăzi aveam nu unul, ci trei motive de sărbătoare. O zi în care evenimentele se îmbină într-o poveste plină de urări calde și emoție.

Urări de bun venit pentru directorul de comunicare:

Cu zâmbetul pe buze și inima deschisă începem ziua cu un moment special de întâmpinare pentru directorul nostru de comunicare, Andreea Dumitrescu, care se alătură de astăzi echipei noastre. Cu experiența și cunoștințele sale, suntem încrezători că va aduce o nouă perspectivă și inovație în promovarea liceului nostru. Următorii ani vor fi plini de oportunități și reușite sub îndrumarea sa, iar noi îi dorim bun venit cald și succes în această nouă etapă profesională.

,,Bine ai venit în echipa noastră, Andreea ! Să avem un parcurs plin de succese și satisfacții în această călătorie comună. Urări călduroase și bun venit!”

Pe lângă a fi ziua în care directorul nostru de comunicare se alătură echipei, astăzi sărbătorim și ziua sa de naștere. Este un moment minunat pentru a-i exprima recunoștința și a-i ura toate cele bune. Sperăm că această zi să fie doar începutul unui an minunat pentru ea, plin de sănătate, fericire și împliniri personale și profesionale.

„La mulți ani frumoși, Andreea! Îți dorim o zi de naștere plină de bucurie și momente frumoase alături de cei dragi. Să îți îndeplinești toate visele și să fii înconjurată de succes în toate proiectele tale. Să ai un an nou minunat în echipa noastră, Andreea!”

Felicitări cu ocazia căsătoriei doamnei profesor de limba română, Daniela  David Bolintiș

10 iulie este o sărbătoare a iubirii iar noi am fost martorii ei, având privilegiu să sărbătorim căsătoria doamnei profesor de limba română, Daniela David Bolintiș, un membru iubit al corpului nostru profesoral. Acest eveniment marchează o etapă importantă în viața ei și ne bucurăm că facem parte din această sărbătoare plină de dragoste și fericire. Cu inimile pline de emoție, îi dorim cuplului căsătorit o călătorie împlinitoare pe drumul vieții, plină de armonie și iubire.

„Doamnei profesor de limba română și soțului ei, felicitări cu ocazia căsătoriei! Să aveți o căsnicie plină de iubire și înțelegere reciprocă. Să străbateți împreună toate bucuriile și provocările vieții, construind amintiri frumoase și durabile. Urări de căsătorie fericită!”

Ne-am simțit ca o mare familie, unită prin dragoste, respect și dorința de a fi alături de cei dragi. Astăzi, în liceul nostru, am celebrat mai mult decât o zi obișnuită – am celebrat o poveste a urărilor calde și a bucuriei împărtășite.

În numele întregii comunități școlare, transmitem cele mai calde urări de bine pentru fiecare eveniment în parte.

Fie ca aceste momente să aducă zâmbete, reușite și fericire în viețile celor implicați. Să avem o zi memorabilă și să celebrăm mulți ani împreună aceste evenimente deosebite!