Ești pregătit să devii un adevărat erou în comunitatea ta? Vrei să fii pregătit să acorzi ajutor în situații de urgență? Dacă da, atunci ai nimerit în locul potrivit! Vă prezentăm o oportunitate unică de a învăța tehnici și metode privind primul ajutor, iar cel mai bun lucru este că acest curs este deschis elevilor din clasa a V-a din București, care pot veni însoțiți de părinții lor. 

  

Detalii ale Cursului: 

Data: Luni, 23 octombrie 

Ora: 18:00 

Locație: Liceul Teoretic „Dr. Mioara Mincu” 

Trainer: Prof. Cristina Costache, profesor de Nursing la Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” și profesor de Educație pentru Sănătate la Liceul Teoretic „Dr. Mioara Mincu”. 

  

Sub îndrumarea doamnei profesor Cristina Costache, participanții vor învăța o serie de abilități cruciale de prim ajutor care pot face diferența în momentele critice. Iată doar câteva dintre subiectele pe care le vom aborda: 

  • Resuscitarea Cardio-Pulmonară (RCP): Veți învăța cum să acordați ajutor vital în caz de stop cardiac, cunoștințe care pot salva vieți. 
  • Dezobstrucția Căilor Aeriene – Manevra Heimlich: Cum să acordați ajutor în situații de sufocare, cum ar fi înecul cu un obiect străin. 
  • Primul Ajutor în Hemoragii Externe: Cum să opriți sângerările și să acordați prim ajutor în caz de răni deschise, abilități esențiale în caz de accidente. 

Ceea ce face acest curs cu adevărat special este că elevii din clasa a V-a pot participa împreună cu părinții lor. Este o ocazie minunată pentru părinți și copii să învețe împreună și să devină membri mai bine pregătiți ai comunității. 

  

Pentru a vă înscrie la curs, vă rugăm să completați formularul de înregistrare disponibil la acest link: https://forms.gle/Ke235PA58Vuq45BSA 

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, sunați la numărul de telefon: 076778748. 

  

Și tu poți ajuta la crearea unei comunități mai sigure și mai puternice. Te așteptăm cu nerăbdare la curs, unde împreună vom descoperi superputerea primului ajutor!