Astăzi, elevii noștri au participat la un atelier dedicat gestionării relației cu alimentele sănătoase în adolescență (GRAs), având ca obiectiv informarea lor asupra alegerilor alimentare potrivite pentru creșterea și dezvoltarea optimă.  

Atelierul a acoperit subiecte precum evitarea excesului de zahăr, alimentele cu densitate calorică mare și sărăcirea în nutrienți, oferind, de asemenea, informații despre tipurile de foame și modalități adecvate de a răspunde pentru a preveni mâncatul emoțional sau social.  

Accentul a fost pus și pe importanța alimentelor sănătoase pentru creier și impactul acestora asupra performanței școlare. Echipa de consilieri școlari a liceului a împărtășit, de asemenea, rezultatele chestionarelor completate anterior de către elevi, oferind o perspectivă mai amplă asupra obiceiurilor alimentare pe care elevii le au deja formate. 

Dacă și tu vrei să faci parte dintr-o comunitate care pune accent pe educația pentru sănătate și formarea unui stil de viață sănătos, programează o vizită!