Elevii clasei a V-a de la liceul nostru au avut parte de o oră de Educație pentru Sănătate cu totul specială. Sub îndrumarea Doamnei Profesor Cristina Costache, aceștia au descoperit beneficiile fructelor în alimentația zilnică. 

În prima parte a lecției s-au pus în lumină informații valoroase despre nutrienții esențiali pe care îi furnizează fructele și rolul lor în menținerea unei stări de sănătate optime. Elevii au aflat despre vitaminele și mineralele pe care le conțin fructele, precum și impactul pozitiv asupra sistemului imunitar și a sănătății inimii. Pentru a face lecția și mai interesantă, elevii au fost încurajați să împărtășească proiectele personale despre fructele lor preferate. Această activitate a fost nu doar educativă, ci și o modalitate distractivă de a încuraja implicarea elevilor în promovarea unui stil de viață sănătos. 

Momentul preferat a fost atunci când împreună au pregătit o salată de fructe gustoasă și plină de culori. După ce salata de fructe a fost gata, elevii și-au luat un moment să se bucure de gustul delicios și revigorant al gustării lor sănătoase. A fost un prilej minunat pentru a experimenta direct beneficiile teoriei prezentate anterior. 

Această lecție de Educație pentru Sănătate nu a fost doar o oportunitate de a învăța despre nutriție și beneficiile fructelor, ci și un mod interactiv și distractiv de a stimula interesul elevilor pentru un stil de viață sănătos.