Cu zâmbete pe fețe și cu sufletele pline de căldură, elevi, profesori, doamnele consilier, și conducerea școlii s-au adunat în sala mare pentru a marca începutul pregătirilor pentru Crăciun. După ore, sala noastră s-a transformat într-un mic atelier artistic plin de culoare. Am creat decorațiuni din lut și hârtie colorată. 

Globuri, diverse figurine și fulgi de zăpadă cu modele variate au prins viață sub îndemânarea creativă a fiecărui participant. Elevii au lucrat împreună cu profesorii lor, iar rezultatul a fost pe măsură. Pe fundalul sunetelor melodioase de colinde care ne-au însoțit, am simțit cum energia pozitivă și comunitatea noastră se întăresc.   

Conducerea școlii și doamnele consilier au fost, de asemenea, implicate și au adus un plus de entuziasm, încurajându-ne să ne exprimăm creativitatea și să construim amintiri care vor rămâne cu noi mult timp.  

Pe măsură ce ne apropiem de sărbători, suntem încântați de gândul că am contribuit cu toții la crearea unei atmosfere magice. Sperăm că aceste decorațiuni vor aduce bucurie și inspirație în inimile tuturor celor care le vor admira. 

Haideți să păstrăm acest spirit al solidarității și creativității în toate activitățile noastre, să întărim legăturile dintre noi și să răspândim bucuria Crăciunului în fiecare colț al comunității noastre școlare.