În spiritul sărbătorilor de iarnă, liceul nostru a fost împodobit cu bucurie și entuziasm în cadrul serbării de Crăciun de anul acesta. Evenimentul a fost o adevărată manifestare a comunității noastre școlare, aducând împreună elevi, cadre didactice și părinți într-un cadru festiv plin de emoții pozitive. 

Prezentarea Obiceiurilor și Tradițiilor de Crăciun: Ziua a început cu o prezentare captivantă a obiceiurilor și tradițiilor de Crăciun, susținută de Rebeca Petrovici, elevă în clasa a XII-a. Aceasta ne-a împărtășit frumusețea și importanța obiceiurilor specifice sărbătorilor de iarnă, aruncându-ne în atmosfera magică a Crăciunului. 

Colinde și moment de improvizație: Magia colindelor a fost adusă în sala noastră de corul școlii, condus de prof. de muzică, Gabriel Tran. Un moment special a fost activitatea de improvizație și creativitate alături de actrița Claudia Croitoru, coordonatoarea clubului de teatru.  

Premiera „Bradul Inedit”: Momentul așteptat cu nerăbdare a fost acordarea premiului pentru „Bradul Inedit”. Fiecare clasă a contribuit cu entuziasm la decorarea bradului său și a făcut apel la voturile comunității noastre pe Facebook. Clasa care a strâns cele mai multe voturi a fost a X-a B, fiind și premiați pentru efortul depus.  

Târgul de Crăciun: Un alt moment special al serbării a fost târgul de Crăciun, unde fiecare clasă și-a amenajat un stand cu decorațiuni și dulciuri specifice sărbătorii. Cu fiecare achiziție, comunitatea noastră a contribuit la strângerea de fonduri pentru un orfelinat. Elevii noștri, cu inimile pline de generozitate, au decis ca banii strânși să meargă sub forma unor mici daruri pentru copiii dintr-un orfelinat local. 

Nu am fost singuri în această călătorie festivă. Părinții noștri s-au alăturat serbării, implicându-se și bucurându-se alături de noi pe tot parcursul zilei.

Serbarea de Crăciun de la liceul nostru a fost nu doar o sărbătoare a bucuriei și veseliei, ci și a generozității și implicării în binele comunității noastre. Ne-am unit ca o familie pentru a împărtăși spiritul sărbătorilor și pentru a aduce zâmbete celor care au nevoie. Fie ca această tradiție frumoasă să continue și să ne aducă mai multă bucurie în fiecare an.