În această perioadă plină de magie și căldură, dorim să vă transmitem cele mai sincere urări de Crăciun și un An Nou plin de bucurie, împliniri și reușite remarcabile! 

În inima școlii noastre, Crăciunul aduce nu doar lumini strălucitoare și brad împodobit, ci și emoții sincere. Împreună am traversat un an deosebit, plin de provocări și succes, iar acum este momentul să ne bucurăm de liniște, să ne conectăm cu cei dragi și să reflectăm asupra realizărilor noastre. 

Mulțumim fiecărui elev, profesor, părinte și membru al echipei noastre pentru contribuția esențială la atmosfera unică pe care o trăim în cadrul liceului nostru.  

Sărbătorile aduc cu ele nu doar bucurii, ci și oportunitatea de a ne gândi la ceea ce am realizat și la planurile noastre pentru viitor. Să îmbrățișăm Noul An cu încredere și determinare, știind că suntem o echipă puternică și că avem capacitatea de a depăși orice obstacol. 

Fie ca spiritul Crăciunului să aducă armonie în casele voastre, iar Noul An să vină la pachet cu noi provocări, oportunități și realizări uluitoare. Cu încredere în potențialul fiecărui membru al comunității noastre, suntem pregătiți să facem din 2024 un an de neuitat! 

Vă îmbrățișăm cu căldură și vă dorim sărbători fericite și un An Nou plin de prosperitate! 

Cu drag,  

Echipa Liceului Teoretic Dr. Mioara Mincu