Un grup format din 26 de elevi de la toate clasele liceului nostru, împreună cu doamna director adjunct Ioana Rădulescu și profesorii Iulia Leuciuc, Costin Batranescu, Daniela Iaciu și Ramona Coleașă, au pornit într-o călătorie cu trenul către unul dintre cele mai populare târguri de Crăciun din acest an – Târgul de Crăciun din Craiova. 

Scopul excursiei nu a fost doar de a explora minunile târgului, ci și de a ne apropia și de a petrece timp de calitate împreună. Cu toții am experimentat atmosfera magică a sărbătorilor, încântându-ne la bunătățile tradiționale, admirând decorațiunile luminoase și făcându-ne simțită prezența pe patinoar.  

Înainte de a intra în vacanța de iarnă, inimile noastre sunt pline de bucurie și recunoștință pentru această experiență minunată. Ne-am încărcat bateriile cu energie pozitivă și am creat amintiri valoroase. 

Încheiem acest an cu un sentiment de uniune și fericire, știind că aceste momente speciale ne conectează și mai mult ca comunitate. Cu toții merităm să ne bucurăm de aceste clipe de magie și să privim cu optimism spre viitorul plin de aventuri împreună. 

Vă dorim un Crăciun plin de căldură și bucurie, iar noul an să vă aducă doar reușite și realizări frumoase!