Într-o eră în care cuvintele se transformă în pixeli și cărțile prind viață pe ecrane, suntem bucuroși și norocoși să aducem în lumina reflectoarelor o bijuterie a trecutului: o bibliotecă bogată în cărți autentice și înțelepciune în paginile lor. Donația este rezultatul generozității extraordinare a unui partener de nădejde: Anticariatul GALERIILE CIȘMIGIU, reprezentat de dl Marin DOBRESCU.

Într-o lume care se îndreaptă vertiginos spre digital, avem privilegiul de a amesteca esența clasică a cărților tipărite cu inovația zilei de azi. Această donație valoroasă de cărți către biblioteca noastră de liceu reprezintă un pas în menținerea echilibrului între vechi și nou, între tangibilitatea cuvântului scris și vârtejul rapid al informației digitale.

Anticariatul GALERIILE CIȘMIGIU nu a făcut doar o simplă donație de cărți; a construit un pod între generații, oferind elevilor noștri ocazia de a se conecta cu gândirea și viziunea celor care i-au precedat. Prin aceste cărți, adolescenții noștri încă se vor mai putea strecura în lumi diferite, vor putea explora gânduri și experiențe care nu ar fi fost accesibile altfel.

În fiecare pagină, în fiecare rând, se află o nouă aventură intelectuală. Cărțile oferite de Anticariatul GALERIILE CIȘMIGIU aduc un suflu diferit în sălile noastre de lectură și transformă spațiul nostru într-un sanctuar al cunoașterii și imaginației.

Nu putem exprima destul recunoștința noastră față de generozitatea celui care a făcut această donație posibilă. Gestul dumneavoastră nu doar că completează rafturile noastre, ci și inspiră și încurajează dragostea pentru lectură și pentru a explora lumea cunoașterii.

O prețioasă alăturare a Anticariatului Galeriile Cișmigiu, cu o inimă plină de generozitate și cu o pasiune nemărginită pentru cunoaștere, doamna ROBERTA ANTONIE, s-a alăturat acestei donații cu o colecție personală de cărți din propria bibliotecă. Gestul domniei sale nu a fost doar un act de dăruire, ci și o transpunere a spiritului său în fiecare pagină, dorind ca acea pasiune pentru cunoaștere să treacă din mâinile ei în mâinile următoarelor generații. Privindu-i gestul, am învățat că spiritul cunoașterii nu se limitează doar la pagini și cuvinte, ci că este o fântână a înțelepciunii și a generozității care trebuie să treacă nealterată de la o generație la alta. Prezența cărților sale în această donație este o amintire vie a faptului că educația și cunoașterea sunt daruri pe care trebuie să le împărtășim cu toți cei din jur, transmițând astfel flacăra cunoașterii din inima noastră către cei care vin după noi.

Pe măsură ce cărțile dumneavoastră găsesc locul pe rafturile noastre și în inimile elevilor, vă mulțumim din toată inima pentru generozitatea și sprijinul acordat. Donația dumneavoastră nu este doar o simplă colecție de cărți; este o sursă de lumină și înțelepciune care va lumina drumul cunoașterii pentru generațiile viitoare.

Vă invit să le sorbiți cu râvnă, să le degustați în doze mici și să reflectați la fiecare pagină ca la o fereastră către posibilități infinite. Viitorul nu este doar un concept abstract, ci o realitate care prinde contur în fiecare pas pe care îl facem în prezent. Așadar, vă îndemnăm să visați și să aspirați spre un viitor mai luminos și mai împlinit, căci, într-o bibliotecă plină de cărți, viitorul devine o carte deschisă, așteptând să fie scrisă de mâinile voastre pline de curiozitate și dorință de a învăța.

 

Director adjunct LTDMM,

Prof dr  Ioana RADULESCU

Director comunicare LTDMM,

Ramona Coleașă

 

Pagină Antricariat Galeriile Cișmigiu: https://www.facebook.com/galeriilecismigiu/?locale=ro_RO