Săptămâna aceasta, la Club de Științe în limba engleză – Science Squad – elevii clasei a V-a au explorat tainele sistemului circulator, de la inimă și sânge la transfuzii și circulația sângelui în organism. Această experiență unică a oferit elevilor ocazia de a se conecta direct cu lumea științei într-un mod inedit. 

Sesiunea a debutat cu o prezentare animată despre inima umană, unde elevii și-au împărtășit cunoștințele despre structură și funcționare. Cu participarea activă a fiecărui elev, am explorat ulterior grupele de sânge și importanța lor.  

Momentul culminant a constat în faptul că elevii avut ocazia să vadă inimi reale ale animalelor și chiar au participat la disecții. Această experiență directă le-a permis să aplice cunoștințele teoretice într-un mod practic și memorabil.  

Suntem entuziasmați să conturăm și să împărtășim aceste experiențe educative de la Clubul de Științe. Dacă și tu vrei pentru copilul tău să descopere fascinanta lume a științei printr-un mod interactiv și atractiv, chiar în limba engleză, te invităm să programezi o vizită chiar acum.