Dragă comunitate a liceului, 

Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Cuvântului „Mulțumesc”, dorim să aducem un sincer și călduros „Mulțumesc” fiecărui membru al comunității. În spiritul recunoștinței, vrem să exprimăm aprecierea noastră profundă pentru contribuția fiecărui elev, profesor, personal auxiliar și părinte. 

Mulțumim tuturor elevilor noștri pentru pasiunea, curiozitatea și dedicarea pe care o aduc în clasă în fiecare zi. Sunteți sursa noastră de inspirație. 

Mulțumim profesorilor noștri pentru că sunt ghizii și mentori ai elevilor. Apreciem munca dumneavoastră, dedicarea și devotamentul față de educația viitoarei generații. 

Mulțumim personalului auxiliar pentru munca esențială, care menține școala noastră în funcțiune și creează un mediu propice pentru învățare. 

Mulțumim părinților pentru parteneriatul lor valoros și sprijinul necondiționat. Sunteți partea esențială a echipei noastre educative. 

Astăzi, să ne oprim pentru a reflecta asupra puterii cuvintelor și a impactului lor. Să ne amintim să apreciem și să recunoaștem eforturile celor din jurul nostru.Încheiem cu un sincer „Mulțumesc” pentru fiecare contribuție, pentru că, împreună, suntem constructorii unui viitor luminos și promițător. 

Echipa Liceului Teoretic Dr. Mioara Mincu