Săptămâna aceasta am avut un webinar special cu dna. Kinetoterapeut Linu Mădălina de la Elpsi Land, abordând tema „Despre postura copilului tău”. Evenimentul online a oferit informații valoroase despre cum să îi ajutăm pe copii să crească în mod sănătos. Mulțumim celor care s-au alăturat evenimentului online desfășurat pe platforma Zoom.

Moderat fiind de dna. prof. Cristina Costache, evenimentul a oferit participanților oportunitatea de a primi informații valoroase despre postura corectă a copiilor și cum să-i ajute să crească în mod armonios în această etapă crucială a vieții lor. Crezul nostru, centrat pe #educatiepentrusanatate și #educatiepentrustiinta, a ghidat acest eveniment educativ și interactiv. Dna. Kinetoterapeut a răspuns tuturor întrebărilor și curiozităților venite din partea participanților.

Mulțumim tuturor celor implicați și așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim la următoarele evenimente dedicate sănătății și educației copiilor noștri. Urmăriți-ne aici pentru înscrierea la viitoare evenimente.