Pentru liceul nostru, săptămâna aceasta a început cu multă energie și entuziasm. Am deschis porțile școlii și copii alături de părinții lor au putut să participe la Ziua Porților Deschise.  

Sala mare a școlii noastre a fost martora unei adunări, unde elevi, părinți și cadrele didactice s-au unit pentru a explora potențialul educațional al liceului nostru. Conducerea școlii și echipa didactică au fost gazdele perfecte, prezentându-le oaspeților atmosfera primitoare și deschisă. 

Am povestit despre misiunea, principiile și valorile pe care liceul nostru le promovează. Elevii și părinții au avut ocazia să afle mai multe despre programele educaționale, activitățile extracurriculare și resursele tehnologice de ultimă generație pe care le avem la dispoziție. 

Ulterior, participanții au fost invitați să exploreze atelierele special pregătite pentru ei. Unul dintre acestea a fost „Anatomy Room”, un atelier demonstrativ în care elevii au avut ocazia să descopere tehnicile medicale în sala de demonstrație, alături de doamna profesoară de nursing Cristina Costache, care predă disciplina Educație pentru sănătate. A fost o experiență captivantă și educativă, oferindu-le elevilor o privire în lumea fascinantă a științelor medicale. 

„Future Skills” a fost un alt atelier pregătit de către echipa noastră de consilieri. Acesta a stârnit interesul participanților, concentrându-se pe explorarea potențialului în carieră al fiecărui elev, dar și pe emoțiile pe care le traversează constant. „Universul Cunoașterii” a invitat participanții să călătorească pe harta globală a cunoașterii prin intermediul unui joc digital. „Cafeneaua Artelor” a fost un paradis pentru pasionații de artă și literatură, oferind ocazia de a experimenta și crea într-un mediu distractiv și relaxant. A fost o incursiune captivantă în domenii precum științe, arte, literatură și tehnologie. Ne-am putut baza pe o echipă de nădejde de elevi ai liceului care s-au oferit voluntari și ne-au ajutat cu diferite sarcini de organizare. 

Ne-am bucurat cu atât mai mult de vizita celor apropiați misiunii noastre, elevii și părinții de la Școala Gimnazială „Mioara Mincu” din comuna Conțești, județul Dâmbovița, alături de dna. prof. Alina Radu. Întodeauna este o plăcere să ne revedem. 

Atmosfera plăcută, combinată cu interacțiunea activă între participanți și cadrele didactice, a transformat Ziua Porților Deschise într-un moment grozav. Acest eveniment a consolidat legăturile dintre școală, elevi și comunitate, evidențiind angajamentul nostru față de educație și dezvoltarea elevilor noștri. 

Așadar, vă invităm să ne urmăriți și să ne fiți alături și la alte activități viitoare, fie pentru elevi, fie pentru părinți. De fiecare dată, anunțăm pe paginile de socializare și pe site. Abia așteptăm să te cunoaștem! 

 

Din sala de demonstrații