Liceul Teoretic Dr. Mioara Mincu a fost prezent în calitate de partener la evenimentul OUR TARGET: UNDERSTANDING THE WORLD! găzduit de Școala Metropolitană A.R.C. Evenimentul a reprezentat o platformă deosebită pentru elevi de a-și prezenta proiectele inovative, punându-le în valoare creativitatea și abilitățile lor în domeniul STEM. 

Misiunea acestui eveniment a fost de a evidenția echipa și munca depusă de elevi în realizarea proiectelor științifice. Prezentările acestora au provocat membrii juriului să analizeze și să evalueze fiecare proiect în parte, recunoscând astfel efortul și talentul implicate în fiecare lucrare. Prof. Costin Bătrânescu, alături de alți profesori, a făcut parte din juriu și a contribuit la procesul de jurizare. 

Pe lângă elevi, partenerii și-au avut propriile prezentări, oferind o perspectivă amplă asupra diversității și aprofundării tematicilor abordate în domeniul STEM. Prof. Iulia Leuciuc a fost reprezentantul liceului nostru în această etapă, a avut ocazia să împărtășească misiunea și activitățile desfășurate în cadrul Cluburilor de Științe din școala noastră. Susținători de seamă, elevii clasei a V-a, s-au bucurat de acest eveniment inspirațional și au fost coordonați de Prof. Daniela Iaciu. Ce echipă grozavă ne-a reprezentat! 

Ne-am bucurat de oportunitatea de a participa la acest eveniment și suntem mândri că putem sprijini inițiativele care promovează și stimulează interesul pentru știință și tehnologie. Așa cum subliniem în misiunea noastră, #educațiepentruștiință, considerăm că investiția în educație și în viitorul tinerilor noștri în domeniul STEM este crucială pentru progresul societății noastre. 

OUR TARGET: UNDERSTANDING THE WORLD! Art & Science & Tech Fair
Ediția 2024 a Târgului este în plină desfășurare, sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO.
Scopul proiectului organizat și găzduit de școala noastră: promovarea interesului pentru știință și tehnologie în rândul tinerei generații, prin stimularea creativității în rândul elevilor și întărirea sentimentului de încredere în capacităţile şi talentul lor, popularizarea științei și tehnologiei în rândul publicului larg și crearea unei conștientizări cu privire la impactul acesteia asupra dezvoltării socio-economice și durabile a țării.