Elevii claselor a X-a participă la Concursul ROG High School Challenge. Vorbim despre Hossu-Longin Teodor, Miron Matei și Garici Misai Nicholas Andre care sunt interesați, încă de la început, de concursul susținut de către ASUS.  Elevii participă alături de prof. de informatică Alina Faur. 

Astfel, elevii noștri din clasele a X-a, pasionați de eSports, care își doresc să-și testeze performanțele în jocuri video au participat astăzi la această competiție care are loc la Liceul Mihai Viteazu. Premiile constau, de asemena, în console și laptop-uri de gaming atât pentru cei 3 elevi câștigători, cât și pentru profesorii lor coordonatori.  

„A fost o competiție frumoasă, cu peste 200 de elevi din toate liceele din București!” transmite Prof. Alina Faur.

În noua eră digitală, tehnologia evoluează permanent și influențează direct experiențele de gaming. Republic of Gamers este comunitatea perfectă pentru toți cei ce-și doresc victoria în jocuri. Cu dorința de inovație continuă, comunitatea ROG își dorește să creeze experiențe incredibile în rândul elevilor pasionati de tehnologie.  Ne bucurăm pentru ei și îi susținem în descoperirea și valorizarea acestei pasiuni atât de actuală în rândul tinerelor generații. 

Mai multe informații despre competiție: https://www.rogchallenge.ro/info-generale