Clubul de științe în limba engleză de săptămâna aceasta a fost o experiență captivantă și educativă oferită de prezentările Sofiei și Anisiei despre istoria științei din Italia. Elevii au avut privilegiul să afle detalii fascinante despre marii gânditori și cercetători italieni precum Leonardo Da Vinci, Galileo Galilei, Amerigo Vespuci și Amedeo Avogadro. Descoperind contribuțiile lor semnificative la progresul științific și cultural, elevii au fost inspirați și încurajați să exploreze și mai mult universul fascinant al cunoașterii. 

Ulterior, activitățile practice au adus știința la viață, elevii descoperind procesele de topire și dizolvare prin intermediul cărora au creat diamante și bucăți de săpun. Lucrând în echipe, au experimentat și s-au jucat cu forme și culori, consolidându-și cunoștințele teoretice prin activități hands-on captivante. 

Această întâlnire nu numai că a îmbogățit cunoștințele elevilor clubului despre istoria științei și procesele sale fundamentale, dar le-a oferit și oportunitatea de a lucra împreună, de a explora și de a crea într-un mediu distractiv și stimulativ. 

Clubul de științe în limba engleză ne ajută să oferim elevilor noștri experiențe educaționale memorabile și inspiraționale, care să le dezvolte pasiunea și curiozitatea pentru domeniile STEM. Suntem mândri să le oferim acestora oportunități de a învăța și de a crește într-un mediu stimulativ și prietenos, iar întâlnirile noastre săptămânale reprezintă doar unul dintre modurile prin care ne străduim să îndeplinim această misiune. Aventura continuă și suntem nerăbdători să vedem ce descoperiri ne așteaptă în viitorul nostru călătorii spre cunoaștere și inovație!