De-a lungul ultimilor 25 de ani, industria financiară-bancară din România a cunoscut o transformare spectaculoasă, marcată de evenimente precum privatizări, fuziuni și achiziții, intenții de preluări, exituri, vânzări și cumpărări, care au redat un nou contur pieței. În acest context dinamic, Forbes Woman România marchează un moment important, oferind o perspectivă relevantă asupra evoluției și tendințelor actuale din domeniul financiar.

Anul 2024 este văzut ca un moment de cotitură în bankingul românesc, iar Forbes Woman România este acolo pentru a oferi o privire privilegiată în culisele acestei transformări. Într-un peisaj competitiv și în continuă schimbare, revista pune în lumină atat perspectivele liderilor de azi, ci și potențialul viitorului, evidențiind atuurile și contribuția semnificativă a femeilor din acest domeniu.

Bătălia anilor ce vor urma va fi cea a inovației continue, pe fondul apariției serviciilor și entităților de tip neobanking, iar rolul femeilor cu înaltă specializare în domeniul financiar-bancar va crește exponențial. Tocmai pentru că ele vin cu arta de a face business într-un domeniu atât de complicat.

Forbes Woman România se impune cu vitalitate pe piața publicațiilor românești, aducând în prim-plan vocea și experiența remarcabilă a femeilor de afaceri, în special în sectorul financiar-bancar. Cu atenție la detalii și o abordare fresh, revista surprinde esența acestei dinamici spectaculoase si se constituie ca un ghid esențial pentru cei în căutarea succesului în carieră, ca o sursă de inspirație și sfaturi prețioase pentru toți cititorii săi.

Odată cu ascensiunea serviciilor și entităților de tip neobanking, rolul femeilor în conducerea instituțiilor financiare devine tot mai relevant și valorificat. Prin intermediul articolelor sale captivante și interviurilor exclusiviste, Forbes Woman România subliniază importanța contribuției femeilor în acest domeniu complex, evidențiind impactul pozitiv al experienței și viziunii lor asupra industriei – un tablou autetic al realizărilor și provocărilor din acest mediu.

Forbes Woman (Editia 2) a reunit o gamă impresionantă de vorbitoare, fiecare aducând cu sine experiențe și perspective unice asupra temei atât în lumea afacerilor, leadership-ului cât și al dezvoltării personale.

Ambianța și organizarea la Crowne Plaza au fost la înălțime, oferind un cadru potrivit pentru networking și schimbul de idei între participanți. Fie că a fost vorba de pauzele între sesiuni sau de momentele informale de discuții, atmosfera a fost una de energie pozitivă și încurajare reciprocă. Evenimentul a oferit participanților oportunități valoroase de a învăța și de a interacționa direct cu profesioniști în diverse domenii.

Cu speranța că astfel de evenimente vor continua să ofere resurse pentru creșterea și încurajarea femeilor în afaceri și conexiuni valoroase așteptăm cu nerăbdare următoarea ediție!

Ioana Rădulescu,

Director adjunct,

LTDMM